• Ποιοί είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
  • Επικοινωνία
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΕΘΕΑΣ
Advertisement
  • Αρχική
  • ΕΘΕΑΣ
    • Προφίλ / Μήνυμα Προέδρου
    • Καταστατικό Ένωσης
    • Ιστορική Αναδρομή
    • Διοίκηση
    • Συνεταιρισμοί / Μέλη
  • Επικαιρότητα
    • All
    • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    Θεσσαλία

    Α.Σ. Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας – ΕΘΕΑΣ: Ανοιχτή σύσκεψη στην Καρδίτσα με θέμα τις πλημμύρες

    Περιφέρεια Θεσσαλίας

    Επίσκεψη του Προεδρείου της ΕΘΕΑΣ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

    Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

    Η ΕΘΕΑΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το πλαίσιο προτάσεων για τη Θεσσαλία

    Θεσσαλία

    ΕΘΕΑΣ για τη Θεσσαλία: Επιστολή προς το ΥπΑΑΤ για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς ζωοτροφών και γεωργικών εφοδίων προς τις πληγείσες περιοχές

    Λευτέρης Αυγενάκης

    Λ. Αυγενάκης: Η στήριξη της ΕΕ στους αγρότες της Θεσσαλίας θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους ευρωπαϊκούς θεσμούς

    Παγκόσμιο Συνέδριο για το νερό

    Παγκόσμιο Συνέδριο για το νερό: H γεωργία έχει λύσεις

  • Γεωργία/Κτηνοτροφία
    • All
    • ΑΛΙΕΙΑ
    • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ
    • ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ
    • ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    • ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
    • ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    Αλεπούδες

    ΥπΑΑΤ: Έναρξη της 17ης εμβολιαστικής εκστρατείας των αλεπούδων για το πρόγραμμα καταπολέμησης της λύσσας

    ΚΑΠ: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τη στήριξη συνδεδεμένου εισοδήματος για την παραγωγή σπόρων προς σπορά

    ΚΑΠ: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τη στήριξη συνδεδεμένου εισοδήματος για την παραγωγή σπόρων προς σπορά

    Μελισσοκομία

    Ρόδος: Εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για πυρόπληκτους μελισσοκόμους, κτηνοτρόφους και γεωργούς

    Βιομηχανική Τομάτα

    Βιομηχανική τομάτα: Καθορισμός λεπτομερειών για την εφαρμογή της χορήγησης συνδεδεμένης ενίσχυσης

    Λευτέρης Αυγενάκης

    Λ. Αυγενάκης: «Καμία ανησυχία για αδυναμία τροφοδοσίας της αγοράς με οπωροκηπευτικά προϊόντα»

    Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας

    Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας «APIS ERA»: Η μείωση του πληθυσμού της μέλισσας θα επηρεάσει τη φυτική παραγωγή της χώρας

  • Πληρωμές
    • All
    • ΕΛΓΑ
    • ΟΠΕΚΑ/ΕΦΚΑ/ΟΓΑ
    • ΟΠΕΚΕΠΕ
    Αγρότες

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενεργοποίηση εφαρμογής μεταβίβασης δικαιωμάτων 2023

    Δηλώσεις ΟΣΔΕ

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκαν εμπρόθεσμα 640.416 δηλώσεις ΟΣΔΕ μέσω gov.gr

    Βαμβάκι

    Στα 73,3 ευρώ το στρέμμα η Συνδεδεμένη στο βαμβάκι – Οι λεπτομέρειες εφαρμογής για τη χορήγηση της ενίσχυσης

    Θεσσαλία

    Θεσσαλία: Ανείπωτη καταστροφή σε κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους αποτυπώνουν τα προσωρινά στοιχεία του ΕΛΓΑ

    πρόσληψη γεωτεχνικών ΕΛΓΑ

    ΕΛΓΑ: Πρόσληψη 86 εποχικών γεωτεχνικών

    ΕΛΓΑ

    ΕΛΓΑ: Δεν θα εισπραχθούν εκτιμητικά τέλη στη Θεσσαλία

  • Περιβάλλον
    Παγκόσμιο Συνέδριο για το νερό

    Παγκόσμιο Συνέδριο για το νερό: H γεωργία έχει λύσεις

    Βιοποικιλότητα

    Η βιοποικιλότητα μειώνεται με ανησυχητικό ρυθμό – Η Στρατηγική της ΕΕ με ορίζοντα το 2030

    Φυτά

    Τα 14 απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για τα φυτά

    Κομισιόν: Πράσινο φως σε δέσμη μέτρων για τη βιώσιμη χρήση βασικών φυσικών πόρων

    Κομισιόν: Πράσινο φως σε δέσμη μέτρων για τη βιώσιμη χρήση βασικών φυσικών πόρων

    Κρασί: Όσα ισχύουν για τις συσκευασίες στις ξένες αγορές

    Κρασί: Όσα ισχύουν για τις συσκευασίες στις ξένες αγορές

    Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της ΕΕ: «Στόχος η επίτευξη μηδενικής αέριας ρύπανσης ως το 2050»

    Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της ΕΕ: «Στόχος η επίτευξη μηδενικής αέριας ρύπανσης ως το 2050»

  • Διατροφή/Υγεία
    Όσπρια

    Τα όσπρια στη διατροφή και την υγεία

    Ρεβίθια

    Τα ρεβίθια στη διατροφή μας – Από τις καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης

    Μήλο Ζαγοράς Πηλίου

    Μήλο Ζαγοράς Πηλίου: Ισχυρισμοί υγείας με βάση τη βιταμίνη Β1

    Αρωματικές ύλες τροφίμων

    Αρωματικές ύλες: Ποιες μπορούν να χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα

    Νέοι κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων

    Σπατάλη τροφίμων: 127 κιλά ανά κάτοικο στην ΕΕ το 2020

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΕΘΕΑΣ
    • Προφίλ / Μήνυμα Προέδρου
    • Καταστατικό Ένωσης
    • Ιστορική Αναδρομή
    • Διοίκηση
    • Συνεταιρισμοί / Μέλη
  • Επικαιρότητα
    • All
    • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    Θεσσαλία

    Α.Σ. Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας – ΕΘΕΑΣ: Ανοιχτή σύσκεψη στην Καρδίτσα με θέμα τις πλημμύρες

    Περιφέρεια Θεσσαλίας

    Επίσκεψη του Προεδρείου της ΕΘΕΑΣ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

    Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

    Η ΕΘΕΑΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το πλαίσιο προτάσεων για τη Θεσσαλία

    Θεσσαλία

    ΕΘΕΑΣ για τη Θεσσαλία: Επιστολή προς το ΥπΑΑΤ για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς ζωοτροφών και γεωργικών εφοδίων προς τις πληγείσες περιοχές

    Λευτέρης Αυγενάκης

    Λ. Αυγενάκης: Η στήριξη της ΕΕ στους αγρότες της Θεσσαλίας θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους ευρωπαϊκούς θεσμούς

    Παγκόσμιο Συνέδριο για το νερό

    Παγκόσμιο Συνέδριο για το νερό: H γεωργία έχει λύσεις

  • Γεωργία/Κτηνοτροφία
    • All
    • ΑΛΙΕΙΑ
    • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ
    • ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ
    • ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    • ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
    • ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    Αλεπούδες

    ΥπΑΑΤ: Έναρξη της 17ης εμβολιαστικής εκστρατείας των αλεπούδων για το πρόγραμμα καταπολέμησης της λύσσας

    ΚΑΠ: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τη στήριξη συνδεδεμένου εισοδήματος για την παραγωγή σπόρων προς σπορά

    ΚΑΠ: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για τη στήριξη συνδεδεμένου εισοδήματος για την παραγωγή σπόρων προς σπορά

    Μελισσοκομία

    Ρόδος: Εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ για πυρόπληκτους μελισσοκόμους, κτηνοτρόφους και γεωργούς

    Βιομηχανική Τομάτα

    Βιομηχανική τομάτα: Καθορισμός λεπτομερειών για την εφαρμογή της χορήγησης συνδεδεμένης ενίσχυσης

    Λευτέρης Αυγενάκης

    Λ. Αυγενάκης: «Καμία ανησυχία για αδυναμία τροφοδοσίας της αγοράς με οπωροκηπευτικά προϊόντα»

    Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας

    Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας «APIS ERA»: Η μείωση του πληθυσμού της μέλισσας θα επηρεάσει τη φυτική παραγωγή της χώρας

  • Πληρωμές
    • All
    • ΕΛΓΑ
    • ΟΠΕΚΑ/ΕΦΚΑ/ΟΓΑ
    • ΟΠΕΚΕΠΕ
    Αγρότες

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενεργοποίηση εφαρμογής μεταβίβασης δικαιωμάτων 2023

    Δηλώσεις ΟΣΔΕ

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκαν εμπρόθεσμα 640.416 δηλώσεις ΟΣΔΕ μέσω gov.gr

    Βαμβάκι

    Στα 73,3 ευρώ το στρέμμα η Συνδεδεμένη στο βαμβάκι – Οι λεπτομέρειες εφαρμογής για τη χορήγηση της ενίσχυσης

    Θεσσαλία

    Θεσσαλία: Ανείπωτη καταστροφή σε κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους αποτυπώνουν τα προσωρινά στοιχεία του ΕΛΓΑ

    πρόσληψη γεωτεχνικών ΕΛΓΑ

    ΕΛΓΑ: Πρόσληψη 86 εποχικών γεωτεχνικών

    ΕΛΓΑ

    ΕΛΓΑ: Δεν θα εισπραχθούν εκτιμητικά τέλη στη Θεσσαλία

  • Περιβάλλον
    Παγκόσμιο Συνέδριο για το νερό

    Παγκόσμιο Συνέδριο για το νερό: H γεωργία έχει λύσεις

    Βιοποικιλότητα

    Η βιοποικιλότητα μειώνεται με ανησυχητικό ρυθμό – Η Στρατηγική της ΕΕ με ορίζοντα το 2030

    Φυτά

    Τα 14 απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για τα φυτά

    Κομισιόν: Πράσινο φως σε δέσμη μέτρων για τη βιώσιμη χρήση βασικών φυσικών πόρων

    Κομισιόν: Πράσινο φως σε δέσμη μέτρων για τη βιώσιμη χρήση βασικών φυσικών πόρων

    Κρασί: Όσα ισχύουν για τις συσκευασίες στις ξένες αγορές

    Κρασί: Όσα ισχύουν για τις συσκευασίες στις ξένες αγορές

    Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της ΕΕ: «Στόχος η επίτευξη μηδενικής αέριας ρύπανσης ως το 2050»

    Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της ΕΕ: «Στόχος η επίτευξη μηδενικής αέριας ρύπανσης ως το 2050»

  • Διατροφή/Υγεία
    Όσπρια

    Τα όσπρια στη διατροφή και την υγεία

    Ρεβίθια

    Τα ρεβίθια στη διατροφή μας – Από τις καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης

    Μήλο Ζαγοράς Πηλίου

    Μήλο Ζαγοράς Πηλίου: Ισχυρισμοί υγείας με βάση τη βιταμίνη Β1

    Αρωματικές ύλες τροφίμων

    Αρωματικές ύλες: Ποιες μπορούν να χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα

    Νέοι κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων

    Σπατάλη τροφίμων: 127 κιλά ανά κάτοικο στην ΕΕ το 2020

No Result
View All Result
ΕΘΕΑΣ
No Result
View All Result
Home Επικαιρότητα

Φέτα: Το σήμα κατατεθέν της ελληνικής παραγωγής

Το γάλα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της φέτας συλλέγεται συγκεκριμένη εποχή και πρέπει να έχει περιεκτικότητα τουλάχιστον 6% σε λιπαρές ουσίες.

Αλμυρή και ελαφρώς όξινη, η φέτα (ΠΟΠ) είναι ένα τυρί με πλούσια γεύση αλλά και ιστορία. Ένα προϊόν πραγματικά συνδεδεμένο με το περιβάλλον του.

Η συνταγή και η μέθοδος παραγωγής του αντανακλούν το μοναδικό ανάγλυφο της Ελλάδας και βασίζονται στη σώρευση τεχνογνωσίας για περισσότερες από δύο χιλιετίες.

Ιστορία και προέλευση

Δεν υπάρχουν πολλά τρόφιμα των οποίων η ιστορία να ξεκινά πριν από 2.000 χρόνια. Κάθε φορά που αγοράζετε φέτα, τρώτε ένα τυρί που απολάμβαναν ο Όμηρος και ο Μέγας Αλέξανδρος, όπως κι εσείς, σήμερα, σε μια σπιτική σαλάτα.

Η ονομασία «φέτα», αν και δόθηκε τον 17ο αιώνα και αφορά τον τεμαχισμό του τυριού, συναντάται σε πολύ πιο παλιά βιβλιογραφία.

Μια πρωτόγονη μορφή φέτας αναφέρεται ακόμη και στην Οδύσσεια, όπου ο ήρωας Οδυσσέας, δραπετεύοντας από τη σπηλιά του Πολύφημου, παίρνει μαζί του το τυρί που έφτιαχναν οι Κύκλωπες.

Σήμερα, η φέτα είναι η ναυαρχίδα των ελληνικών προϊόντων με γεωγραφική ένδειξη και αντιπροσωπεύει το 10% περίπου των ελληνικών εξαγωγών τροφίμων, αποδεικνύοντας την εξαιρετική διεθνή φήμη της.

Αν και ήταν μια σκληρή δουλειά για τους παλαιότερους, προσφέρει στους σύγχρονους καταναλωτές μια καθημερινή απόλαυση. Αυτό οφείλεται στο ότι το τυρί φέτα αποκτά την ιδιαίτερη γεύση του μόνο όταν τα αιγοπρόβατα βόσκουν στη μοναδική χλωρίδα της Ελλάδας.

Στη χώρα φυτρώνουν πάνω από 6.000 διαφορετικά είδη φυτών, το 15% των οποίων εμφανίζεται μόνο στην Ελλάδα – ποσοστό πολύ υψηλότερο από ό, τι σε χώρες με μεγαλύτερη έκταση. Αυτή η βιοποικιλότητα, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής, είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους το τυρί φέτα μπορεί να παρασκευαστεί μόνο στην Ελλάδα.

Διαδικασία παραγωγής

Η φέτα παρασκευάζεται μόνο με το γάλα αυτόχθονων φυλών αιγοπροβάτων. Έτσι αποκτά το γνωστό λευκό χρώμα της καθώς και την ελαφρώς πιπεράτη γεύση. Το γάλα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή της φέτας συλλέγεται συγκεκριμένη εποχή και πρέπει να έχει περιεκτικότητα τουλάχιστον 6% σε λιπαρές ουσίες.

Η φέτα μπορεί να παρασκευαστεί τόσο από παστεριωμένο όσο και από μη παστεριωμένο γάλα, ουδέποτε όμως προστίθενται χρωστικές ουσίες, συντηρητικά, πρωτεΐνες γάλακτος, καζεϊνικά άλατα, συμπυκνωμένο γάλα ή γάλα σε σκόνη.

Μετά την παράδοσή του στο γαλακτοκομείο, το γάλα υποβάλλεται σε πήξη και στη συνέχεια τοποθετείται σε μήτρες για στράγγιση. Παραδοσιακά οι μήτρες αυτές έχουν πολλές μικρές τρύπες και κατά τη διαδικασία στράγγισης δεν ασκείται καμία πίεση. Μόλις το τυρί αφαιρεθεί από τις μήτρες, κόβεται σε φέτες και η επιφάνειά του καλύπτεται με χοντρό αλάτι. Σ’ αυτό το στάδιο, αναπτύσσονται μικροοργανισμοί στην επιφάνεια του τυροπήγματος, που συμβάλλουν στη γεύση της φέτας.

Η ωρίμανση του τυριού πραγματοποιείται σε δύο στάδια. Στο αρχικό στάδιο, προστίθεται άλμη και οι περιέκτες τοποθετούνται σε θαλάμους υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας, όπου παρακολουθούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Ο αέρας στον θάλαμο δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 18 °C και η σχετική υγρασία δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 85%. Αυτό το στάδιο ωρίμανσης μπορεί να διαρκέσει έως 15 ημέρες.

Το δεύτερο στάδιο ωρίμανσης απαιτεί συνθήκες ψύξης σε σταθερή θερμοκρασία 2-4 °C. Ο συνολικός χρόνος ωρίμανσης του τυριού ανέρχεται σε τουλάχιστον δύο μήνες. Μόνο τότε το τυρί αποκτά την πλούσια γεύση και το άρωμα που χαρακτηρίζουν τη φέτα.

Διατροφικές Πληροφορίες

Μία μερίδα φέτα ζυγίζει περίπου 28 γραμ. και περιέχει:

  • 74 θερμίδες
  • 6 γραμ. λίπους
  • 260 mg νατρίου
  • 1,2 γρα. υδατάνθρακες
  • 4 γραμ. πρωτεΐνης
  • 1 γραμ. ζάχαρη
  • 0,2 mg ριβοφλαβίνη / Βιταμίνη Β2
  • 140 mg ασβεστίου
  • 312 mg νατρίου
  • 94 mg φωσφόρου
  • 0,5 μg βιταμίνης Β12
  • 0,1 mg βιταμίνης Β6
  • 4,2 μg σεληνίου

 

Share
Previous Post

ΕΛΓΑ: Τα αποτελέσματα της δράσης 5.1.1

Next Post

Στις 3 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για το OLIVE TROPHIES 2023

Related Posts

Θεσσαλία
Επικαιρότητα

Α.Σ. Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας – ΕΘΕΑΣ: Ανοιχτή σύσκεψη στην Καρδίτσα με θέμα τις πλημμύρες

23 Σεπτεμβρίου, 2023
Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επικαιρότητα

Επίσκεψη του Προεδρείου της ΕΘΕΑΣ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

23 Σεπτεμβρίου, 2023
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Επικαιρότητα

Η ΕΘΕΑΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το πλαίσιο προτάσεων για τη Θεσσαλία

21 Σεπτεμβρίου, 2023
Next Post

Στις 3 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για το OLIVE TROPHIES 2023

Πρόσφατα άρθρα

  • Α.Σ. Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας – ΕΘΕΑΣ: Ανοιχτή σύσκεψη στην Καρδίτσα με θέμα τις πλημμύρες
  • Επίσκεψη του Προεδρείου της ΕΘΕΑΣ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας
  • Η ΕΘΕΑΣ στηρίζει την πρωτοβουλία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το πλαίσιο προτάσεων για τη Θεσσαλία
  • ΕΘΕΑΣ για τη Θεσσαλία: Επιστολή προς το ΥπΑΑΤ για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς ζωοτροφών και γεωργικών εφοδίων προς τις πληγείσες περιοχές
  • Λ. Αυγενάκης: Η στήριξη της ΕΕ στους αγρότες της Θεσσαλίας θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στους ευρωπαϊκούς θεσμούς
ΕΘΕΑΣ

Η έδρα της ΕΘΕΑΣ βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Αρκαδίας 26, στους Αμπελόκηπους. Οι υπηρεσίες που παρέχει στηρίζονται στη συγκροτημένη Υπηρεσιακή της δομή, που αποτελείται από έμπειρα και ειδικευμένα στελέχη.

Τελευταία άρθρα

Θεσσαλία

Α.Σ. Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας – ΕΘΕΑΣ: Ανοιχτή σύσκεψη στην Καρδίτσα με θέμα τις πλημμύρες

23 Σεπτεμβρίου, 2023
Περιφέρεια Θεσσαλίας

Επίσκεψη του Προεδρείου της ΕΘΕΑΣ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

23 Σεπτεμβρίου, 2023

ΕΘΕΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Διεύθυνση: Αρκαδίας 26 – Αμπελόκηποι
TK 11526 Αθήνα

Τηλέφωνο: 2107712469

E-mail: etheas.greece@gmail.com

  • Ποιοί είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
  • Επικοινωνία

© 2023 ETHEAS.GR - Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΕΘΕΑΣ
    • Προφίλ / Μήνυμα Προέδρου
    • Καταστατικό Ένωσης
    • Ιστορική Αναδρομή
    • Διοίκηση
    • Συνεταιρισμοί / Μέλη
  • Επικαιρότητα
  • Γεωργία/Κτηνοτροφία
  • Πληρωμές
  • Περιβάλλον
  • Διατροφή/Υγεία

© 2023 ETHEAS.GR - Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των απαραίτητων cookies για την λειτουργία της. Επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης.