• Ποιοί είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
ΕΘΕΑΣ
Advertisement
  • Αρχική
  • ΕΘΕΑΣ
    • Προφίλ / Μήνυμα Προέδρου
    • Καταστατικό Ένωσης
    • Ιστορική Αναδρομή
    • Διοίκηση
    • Συνεταιρισμοί / Μέλη
  • Επικαιρότητα
    • All
    • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    Εξαγωγές

    ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν κατά 4,3% οι ελληνικές εξαγωγές τον Απρίλιο 2023

    Κοινή Γεωργική Πολιτική

    Το σχέδιο προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2024: 53,8 δισ. ευρώ για την Κοινή Γεωργική Πολιτική

    ΕΘΕΑΣ: Χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

    ΕΘΕΑΣ: Συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό κ. Γ. Τσακίρη – Ολοκληρώνονται όλες οι αποφάσεις και από αύριο κανονικά η Δήλωση ΟΣΔΕ 2023

    ΕΘΕΑΣ: Χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

    ΕΘΕΑΣ: Χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

    FAO

    FAO: Υποχώρησε ο δείκτης τιμών των τροφίμων

    Παύλος Σατολιάς

    Παύλος Σατολιάς στον ALPHA 98.9: Στόχος η περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με τη συνεργασία του ΥπΑΑΤ

  • Γεωργία/Κτηνοτροφία
    • All
    • ΑΛΙΕΙΑ
    • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ
    • ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ
    • ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    • ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
    • ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    Μηλιά

    Καρπόκαψα μηλιάς – καρυδιάς: Οδηγίες προς τους παραγωγούς

    Συνδεδεμένη Αιγοπρόβειου Κρέατος

    Συνδεδεμένη αιγοπρόβειου κρέατος: Καθορίστηκαν με υπουργική απόφαση οι λεπτομέρειες για τη χορήγησή της

    Αμπέλι

    Ασθένειες και εχθροί του αμπελιού

    Ταμείο Ανάκαμψης

    Ταμείο Ανάκαμψης: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον «Εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα»

    Πυρηνόκαρπα

    Πυρηνόκαρπα: Ασθένειες και προσβολές από έντομα

    Ευδεμίδα

    Ευδεμίδα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

  • Πληρωμές
    • All
    • ΕΛΓΑ
    • ΟΠΕΚΑ/ΕΦΚΑ/ΟΓΑ
    • ΟΠΕΚΕΠΕ
    ΥπΑΑΤ ΕΛΓΑ

    ΥπΑΑΤ – ΕΛΓΑ: Συνεργασία για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις πρόσφατες βροχές και τις χαλαζοπτώσεις

    Πλημμύρες καλλιέργειες

    ΕΘΕΑΣ – Βροχοπτώσεις: Ανάγκη καταγραφής και εκτίμησης των ζημιών στις καλλιέργειες

    Κοινωνικός Τουρισμός ΟΠΕΚΑ

    Αγροτική Εστία: «Άνοιξαν» οι αιτήσεις για παιδικές κατασκηνώσεις και κοινωνικό τουρισμό

    ΟΠΕΚΑ

    ΟΠΕΚΑ: Την Τρίτη 6 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας

    ΟΠΕΚΕΠΕ

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινίσεις για την εξαγωγή εξαψήφιου κωδικού στην ΕΑΕ 2023

    Μέτρο 22 ΟΠΕΚΕΠΕ τραπεζικοί λογαριασμοί

    Μέτρο 22: Ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ για την απόρριψη τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων

  • Περιβάλλον
    Δάση

    Νέοι κανόνες για τη μείωση της αποψίλωσης των δασών

    Natura 2000

    Natura 2000: Καθορίστηκαν οι στόχοι διατήρησης για είδη ορνιθοπανίδας στις Ζώνες Ειδικής Προστασίας

    Εθνικό Δίκτυο Μονοπατιών

    Εθνικό Δίκτυο Μονοπατιών: Παράταση στην υποβολή προτάσεων

    Αποψίλωση Δασών

    Αποψίλωση δασών: Οι αιτίες και τα μέτρα της ΕΕ για την καταπολέμησή της

    Γιώργος Αμυράς ΥΠΕΝ

    ΤΑΙΠΕΔ – ΥΠΕΝ: Τι προβλέπει το Εθνικό Σχέδιο Αναδάσωσης

    Πλατάνια

    ΥΠΕΝ: Λήψη μέτρων προστασίας για τα πλατάνια

  • Διατροφή/Υγεία
    Αρωματικές ύλες τροφίμων

    Αρωματικές ύλες: Ποιες μπορούν να χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα

    Νέοι κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων

    Σπατάλη τροφίμων: 127 κιλά ανά κάτοικο στην ΕΕ το 2020

    Μελέτες για την επισήμανση των τροφίμων

    Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον έλεγχο των τροφίμων

    ΥπΑΑΤ: Ενίσχυση των μηχανισμών ελέγχων

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΕΘΕΑΣ
    • Προφίλ / Μήνυμα Προέδρου
    • Καταστατικό Ένωσης
    • Ιστορική Αναδρομή
    • Διοίκηση
    • Συνεταιρισμοί / Μέλη
  • Επικαιρότητα
    • All
    • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
    • ΕΥΡΩΠΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    Εξαγωγές

    ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν κατά 4,3% οι ελληνικές εξαγωγές τον Απρίλιο 2023

    Κοινή Γεωργική Πολιτική

    Το σχέδιο προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2024: 53,8 δισ. ευρώ για την Κοινή Γεωργική Πολιτική

    ΕΘΕΑΣ: Χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

    ΕΘΕΑΣ: Συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό κ. Γ. Τσακίρη – Ολοκληρώνονται όλες οι αποφάσεις και από αύριο κανονικά η Δήλωση ΟΣΔΕ 2023

    ΕΘΕΑΣ: Χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

    ΕΘΕΑΣ: Χρήσιμη και εποικοδομητική η συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

    FAO

    FAO: Υποχώρησε ο δείκτης τιμών των τροφίμων

    Παύλος Σατολιάς

    Παύλος Σατολιάς στον ALPHA 98.9: Στόχος η περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με τη συνεργασία του ΥπΑΑΤ

  • Γεωργία/Κτηνοτροφία
    • All
    • ΑΛΙΕΙΑ
    • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ
    • ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ
    • ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ
    • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
    • ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
    • ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
    Μηλιά

    Καρπόκαψα μηλιάς – καρυδιάς: Οδηγίες προς τους παραγωγούς

    Συνδεδεμένη Αιγοπρόβειου Κρέατος

    Συνδεδεμένη αιγοπρόβειου κρέατος: Καθορίστηκαν με υπουργική απόφαση οι λεπτομέρειες για τη χορήγησή της

    Αμπέλι

    Ασθένειες και εχθροί του αμπελιού

    Ταμείο Ανάκαμψης

    Ταμείο Ανάκαμψης: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον «Εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα»

    Πυρηνόκαρπα

    Πυρηνόκαρπα: Ασθένειες και προσβολές από έντομα

    Ευδεμίδα

    Ευδεμίδα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

  • Πληρωμές
    • All
    • ΕΛΓΑ
    • ΟΠΕΚΑ/ΕΦΚΑ/ΟΓΑ
    • ΟΠΕΚΕΠΕ
    ΥπΑΑΤ ΕΛΓΑ

    ΥπΑΑΤ – ΕΛΓΑ: Συνεργασία για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις πρόσφατες βροχές και τις χαλαζοπτώσεις

    Πλημμύρες καλλιέργειες

    ΕΘΕΑΣ – Βροχοπτώσεις: Ανάγκη καταγραφής και εκτίμησης των ζημιών στις καλλιέργειες

    Κοινωνικός Τουρισμός ΟΠΕΚΑ

    Αγροτική Εστία: «Άνοιξαν» οι αιτήσεις για παιδικές κατασκηνώσεις και κοινωνικό τουρισμό

    ΟΠΕΚΑ

    ΟΠΕΚΑ: Την Τρίτη 6 Ιουνίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας

    ΟΠΕΚΕΠΕ

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινίσεις για την εξαγωγή εξαψήφιου κωδικού στην ΕΑΕ 2023

    Μέτρο 22 ΟΠΕΚΕΠΕ τραπεζικοί λογαριασμοί

    Μέτρο 22: Ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ για την απόρριψη τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων

  • Περιβάλλον
    Δάση

    Νέοι κανόνες για τη μείωση της αποψίλωσης των δασών

    Natura 2000

    Natura 2000: Καθορίστηκαν οι στόχοι διατήρησης για είδη ορνιθοπανίδας στις Ζώνες Ειδικής Προστασίας

    Εθνικό Δίκτυο Μονοπατιών

    Εθνικό Δίκτυο Μονοπατιών: Παράταση στην υποβολή προτάσεων

    Αποψίλωση Δασών

    Αποψίλωση δασών: Οι αιτίες και τα μέτρα της ΕΕ για την καταπολέμησή της

    Γιώργος Αμυράς ΥΠΕΝ

    ΤΑΙΠΕΔ – ΥΠΕΝ: Τι προβλέπει το Εθνικό Σχέδιο Αναδάσωσης

    Πλατάνια

    ΥΠΕΝ: Λήψη μέτρων προστασίας για τα πλατάνια

  • Διατροφή/Υγεία
    Αρωματικές ύλες τροφίμων

    Αρωματικές ύλες: Ποιες μπορούν να χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα

    Νέοι κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων

    Σπατάλη τροφίμων: 127 κιλά ανά κάτοικο στην ΕΕ το 2020

    Μελέτες για την επισήμανση των τροφίμων

    Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον έλεγχο των τροφίμων

    ΥπΑΑΤ: Ενίσχυση των μηχανισμών ελέγχων

No Result
View All Result
ΕΘΕΑΣ
No Result
View All Result
Home Επικαιρότητα ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ενημέρωση εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων

Κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων παρατηρείται κάθε χρονιά μια αύξηση της ζήτησης συγκεκριμένων ειδών τροφίμων, κυρίως ζωικής προέλευσης. 

ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Αγορά τροφίμων στην εορταστική περίοδο:

Στα σημεία λιανικής πώλησης τροφίμων (αγορές, σούπερ μάρκετ), προτείνεται ο διαχωρισμός σε διαφορετικές σακούλες κατά την αγορά και μεταφορά των τροφίμων που αγοράζονται ωμά και χρειάζονται θερμική επεξεργασία πριν καταναλωθούν (π.χ. κρέας και προϊόντα του που χρειάζονται ψήσιμο) από τα έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα (π.χ. σαλάτες). Έτσι, αποφεύγεται πιθανή διασταυρούμενη μικροβιακή επιμόλυνση.

Προτείνεται, επίσης, τα προϊόντα υπό ψύξη και τα κατεψυγμένα τρόφιμα να αγοράζονται τελευταία και η επιστροφή στο σπίτι να γίνεται το συντομότερο δυνατό, ώστε να τοποθετούνται το συντομότερο δυνατό και με ορθή πρακτική διαχωρισμού μέσα σε συσκευασίες κατάλληλες για τρόφιμα στο οικιακό ψυγείο.

Προμήθεια κρέατος:

  • Η διάθεση του νωπού κρέατος πρέπει να γίνεται υπό ψύξη μεταξύ +2οC και +5οC, ενώ η διάθεση του κατεψυγμένου σε θερμοκρασία από -18οC και κάτω. Το κρέας δεν πρέπει να διατίθεται εκτός ψύξης.
  • Ο καταναλωτής πρέπει να αναζητά τις σφραγίδες υγειονομικών ελέγχων που αποδεικνύουν ότι οι αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες έχουν πραγματοποιήσει τον απαιτούμενο έλεγχο.
  • Στα σημεία πώλησης πρέπει να τηρούνται πινακίδες για την καταγωγή-προέλευση του κρέατος, πληροφορία που περιέχεται και στην αυτοκόλλητη ετικέτα που εκδίδεται από την ταμειακή μηχανή.
  • Προμήθεια κρέατος πουλερικών (όπως γαλοπούλες και κοτόπουλα) ή προϊόντων πτηνοτροφίας:
  • Οι γαλοπούλες διατίθενται προς πώληση είτε νωπές (συσκευασμένες ή μη) είτε κατεψυγμένες.
  • Οι νωπές γαλοπούλες πρέπει να διατηρούνται υπό ψύξη μεταξύ +2οC και +4οC και ποτέ σε ανοιχτούς μη ψυχόμενους χώρους. Οι κατεψυγμένες γαλοπούλες πρέπει να διατηρούνται σε κατάψυξη στους -18οC ή σε χαμηλότερη θερμοκρασία.
  • Οι νωπές εγχώριες μη συσκευασμένες γαλοπούλες πρέπει να είναι εκσπλαχνισμένες (απεντερωμένες), αποπτιλωμένες (δίχως πούπουλα) και να φέρουν σήμανση καταλληλότητας (είτε με τη μορφή σφραγίδας είτε, συνηθέστερα, σε καρτελάκι μιας χρήσης, κατάλληλα τοποθετημένο πάνω στο κρέας).
  • Οι συσκευασμένες νωπές ή κατεψυγμένες γαλοπούλες πρέπει να φέρουν τη σήμανση καταλληλότητας της χώρας προέλευσης και την ημερομηνία ανάλωσης (τοποθετημένη επάνω ή κάτω από τη συσκευασία ή το περιτύλιγμα, ώστε να είναι ευανάγνωστη).
  • Τα κατεψυγμένα πουλερικά, τα οποία προέρχονται από ομαδική συσκευασία και πωλούνται ασυσκεύαστα, μπορούν να πωλούνται χωρίς ατομική ένδειξη, με την προϋπόθεση ότι οι ενδείξεις της δεύτερης συσκευασίας θα έχουν μεταφερθεί στην προθήκη του καταψύκτη πώλησης.
  • Η διάθεση στην αγορά πτηνοτροφικών προϊόντων (όπως πουλερικά ή αυγά ορνίθων), με ενδείξεις περί ειδικού τρόπου παραγωγής τους (π.χ. ελευθέρας βοσκής, εκτατικής εκτροφής, κ.ά.), πρέπει να συνοδεύεται και από το ειδικό, κατά περίπτωση, σήμα που χορηγεί ο Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π. – AGROCERT για τις Ειδικές Πτηνοτροφικές Εκτροφές.

Προμήθεια κρέατος θηραμάτων:

  • Κατά την αγορά σφαγίων άγριων ή εκτρεφόμενων θηραμάτων θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα να είναι εκσπλαχνισμένα και να φέρουν σφραγίδα καταλληλότητας τα θηράματα που διατίθενται ολόκληρα. Τυποποιημένα εισαγόμενα ή εγχώρια θηράματα πρέπει να φέρουν, επίσης, σήμανση καταλληλότητας και αναγραφή ημερομηνίας ανάλωσης.

Προμήθεια γαλακτοκομικών προϊόντων:

  • Τα συσκευασμένα τυριά θα πρέπει να φέρουν σήμανση αναγνώρισης (οβάλ σφραγίδα) με τα αρχικά της χώρας παραγωγής και τον αριθμό έγκρισης του παρασκευαστή. Επίσης, η ημερομηνία ανάλωσης θα πρέπει να αναγράφεται επάνω στη συσκευασία.
  • Τα τυριά πρέπει να συντηρούνται στο ψυγείο.
    Τα προϊόντα που περιέχουν φυτικά λιπαρά (αντί ζωικού λίπους) είναι μη γαλακτοκομικά προϊόντα και πρέπει να διατίθενται προς πώληση σε διακριτούς χώρους από αυτούς των γαλακτοκομικών.

Προμήθεια προϊόντων ζαχαροπλαστικής:

  • Για την ασφάλεια ορισμένων προϊόντων ζαχαροπλαστικής, όταν αυτό απαιτείται, θα πρέπει τα προϊόντα αυτά να διατηρούνται στο ψυγείο στις ορθές θερμοκρασίες συντήρησης, για τις οποίες ο παρασκευαστής πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή.
  • Ο παρασκευαστής πρέπει να ενημερώνει τον καταναλωτή για την ύπαρξη αλλεργιογόνων σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., επίσης, συνιστά στους καταναλωτές:

  • Να αγοράζουν τρόφιμα από ελεγχόμενα σημεία της αγοράς.
  • Να αποφεύγουν τις αγορές τροφίμων από πλανόδιους πωλητές που δεν διαθέτουν τις σχετικές άδειες.
  • Να αγοράζουν κάθε είδος κρέατος ή προϊόντων του που επιλέγουν για το τραπέζι των Χριστουγέννων (π.χ. σφάγια πουλερικών) μόνο εφόσον είναι τοποθετημένα σε ψυγεία ή ψυχόμενες προθήκες (προθήκες – ψυγεία).
  • Να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς των τροφίμων από το προσωπικό, στις συνθήκες καθαριότητος του προσωπικού, του εξοπλισμού και του χώρου από όπου προμηθεύονται κάθε είδος κρέατος ή προϊόντων του ή άλλα ευαλλοίωτα προϊόντα (γαλακτοκομικά, αυγά κ.ά.).
  • Η διατροφή κατά την εορταστική περίοδο να στηρίζεται στην ποικιλία και στο μέτρο, όπως παραδοσιακά αρμόζει και να συνοδεύεται με φυσική άσκηση, ενώ η κατανάλωση αλκοόλ να γίνεται με μέτρο.
  • Όταν πραγματοποιούν αγορές τροφίμων να αγοράζουν τελευταία τα προϊόντα που χρειάζονται ψύξη ή κατάψυξη και να τα τοποθετούν το συντομότερο δυνατό στο οικιακό ψυγείο ή στην οικιακή κατάψυξη.
  • Να πραγματοποιούν πλήρη απόψυξη του κατεψυγμένου κρέατος πριν από το μαγείρεμα (π.χ. κατεψυγμένη γαλοπούλα, κατεψυγμένο κοτόπουλο), τοποθετώντας το (κατά προτίμηση) εντός της συντήρησης του οικιακού ψυγείου, καλυμμένο με προστατευτική μεμβράνη συσκευασίας κατάλληλη για τρόφιμα και μέσα σε δοχείο κατάλληλο για τρόφιμα, το οποίο να κρατάει τα υγρά από την απόψυξη. Για το χρόνο πλήρους απόψυξης, ανάλογα με το βάρος του προϊόντος, υπάρχουν προτεινόμενοι χρόνοι από τους προμηθευτές.
  • Κατά το ψήσιμο της γαλοπούλας να τηρείται ο χρόνος και η θερμοκρασία ψησίματος που προτείνεται στη συσκευασία.
    Κατά τους προετοιμασία του κρέατος για μαγείρεμα (π.χ. της γαλοπούλας ή του κοτόπουλου) να αποκλείονται επιμολύνσεις ωμού με μαγειρεμένο κρέας ή με τρόφιμα που καταναλώνονται ωμά (π.χ. σαλάτες).


Γραμμή καταγγελιών

Υπενθυμίζεται η ειδική γραμμή επικοινωνίας 11717 του Ε.Φ.Ε.Τ., η οποία είναι στη διάθεση των καταναλωτών και στην οποία μπορούν να αναφέρουν ή να καταγγείλουν βάσει στοιχείων κάποια μη συμμόρφωση ή παράβαση της νομοθεσίας που μπορεί να αντιληφθούν.

Με αίσθημα ευθύνης για την αποστολή του και με αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων του, ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, με τις δράσεις του κατά την εορταστική περίοδο που ξεκινά με τα Χριστούγεννα, στοχεύει στην προστασία της υγείας και των συμφερόντων των καταναλωτών.

Οι έλεγχοι του Ε.Φ.Ε.Τ. συνεχίζονται σε συνεργασία, όποτε χρειαστεί, με τις Περιφέρειες και τις Περιφερειακές Ενότητες με κύριο μέλημα τις ανάγκες των πολιτών υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιουργεί ο αγώνας κατά της πανδημίας. 

Share
Previous Post

Μεγαλύτερη χρηματοδότηση για την προστασία της βιοποικιλότητας

Next Post

Καταβολή επιδομάτων και έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης

Related Posts

Εξαγωγές
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν κατά 4,3% οι ελληνικές εξαγωγές τον Απρίλιο 2023

9 Ιουνίου, 2023
Υδατοκαλλιέργειες
ΑΛΙΕΙΑ

ΥπΑΑΤ: Πληρωμές ύψους 38,6 εκατ. ευρώ σε αλιείς και ιχθυοκαλλιεργητές

24 Μαΐου, 2023
Συμβολαιακή γεωργία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συμβολαιακή γεωργία: Παράταση στην υποβολή των συμφωνητικών στην ΑΑΔΕ

24 Μαΐου, 2023
Next Post

Καταβολή επιδομάτων και έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης

Πρόσφατα άρθρα

  • Καρπόκαψα μηλιάς – καρυδιάς: Οδηγίες προς τους παραγωγούς
  • ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν κατά 4,3% οι ελληνικές εξαγωγές τον Απρίλιο 2023
  • Συνδεδεμένη αιγοπρόβειου κρέατος: Καθορίστηκαν με υπουργική απόφαση οι λεπτομέρειες για τη χορήγησή της
  • Το σχέδιο προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2024: 53,8 δισ. ευρώ για την Κοινή Γεωργική Πολιτική
  • ΕΘΕΑΣ: Συνάντηση του Προεδρείου με τον υπουργό κ. Γ. Τσακίρη – Ολοκληρώνονται όλες οι αποφάσεις και από αύριο κανονικά η Δήλωση ΟΣΔΕ 2023
ΕΘΕΑΣ

Η έδρα της ΕΘΕΑΣ βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Αρκαδίας 26, στους Αμπελόκηπους. Οι υπηρεσίες που παρέχει στηρίζονται στη συγκροτημένη Υπηρεσιακή της δομή, που αποτελείται από έμπειρα και ειδικευμένα στελέχη.

Τελευταία άρθρα

Μηλιά

Καρπόκαψα μηλιάς – καρυδιάς: Οδηγίες προς τους παραγωγούς

9 Ιουνίου, 2023
Εξαγωγές

ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν κατά 4,3% οι ελληνικές εξαγωγές τον Απρίλιο 2023

9 Ιουνίου, 2023

ΕΘΕΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ

Διεύθυνση: Αρκαδίας 26 – Αμπελόκηποι
TK 11526 Αθήνα

Τηλέφωνο: 2107712469

E-mail: etheas.greece@gmail.com

  • Ποιοί είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Χρήσιμοι Σύνδεσμοι
  • Επικοινωνία

© 2023 ETHEAS.GR - Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • ΕΘΕΑΣ
    • Προφίλ / Μήνυμα Προέδρου
    • Καταστατικό Ένωσης
    • Ιστορική Αναδρομή
    • Διοίκηση
    • Συνεταιρισμοί / Μέλη
  • Επικαιρότητα
  • Γεωργία/Κτηνοτροφία
  • Πληρωμές
  • Περιβάλλον
  • Διατροφή/Υγεία

© 2023 ETHEAS.GR - Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των απαραίτητων cookies για την λειτουργία της. Επισκεφθείτε τους Όρους χρήσης.